Om Bulgaria
Bulgaria er et av de mest spennende feriereisemålene i Europa og er et land som de seneste årene har lokket til seg mange vestlige investorer. Landet kan by på frodig natur og et varmt og stabilt klima. Landet ligger på samme breddegrad som Nord-Spania og Nord-Italia. Svartehavskysten har usedvanlig lite regn om sommeren og Bulgaria er det landet i Europa med flest regnfrie dager.

I innlandet finner man også et behagelig klima om sommeren. Om vinteren er det først og fremst ski-stedene i Bansko, Pamporov og Borovets som har lokket med sine fantastiske ski-muligheter om vintrene. På desse stedene finner man fjelltopper som strekker seg like høyt som i alpene og, på grunn av sitt innlandsklima, byr på meget gode vintre.

Bulgaria har en meget variert natur. Man finner alt fra snøkledde fjell, dype daler, store sletter med vinranker til de finkornede sandstrendene langs Svartehavet.

Bulgaria har et mildt kontinentalt klima med fire årstider. Sommeren er lang og vinteren kort. Bulgaria er det landet i Europa med flest regnfrie dager. 

GjennomsnittstemperaturerLandet har de seneste årene gjennomgått store forandringer og viser seg nå å være et av de mest populære reisemålene for vestlige turister. Kostnadnivået er forsatt av de laveste i Europa, noe turistene setter høy pris på.

Landet ble i 2007 medlem av EU, og har allerede begynnt å se effekten av dette gjennom investeringer fra utenlandske bedrifter og organisasjoner, friere flyt av arbeidskraft og tilpasning til de strenge kravene satt av EU.

Selv om det har vært mange forandringer i Bulgaria de siste årene er det fortsatt mye som gjenstår. Den sterke veksten i landet vil trolig fortsette i mange år fremover og prisene i landet er fortsatt noen av de laveste i Europa.

Diverse informasjon
Historie
Turisme
Kostnadsnivå
Generell informasjon om Bulgaria
Hvorfor investere i Bulgaria?