Om oss
Svartehavet Sun Sea er et 100% norskeid selskap som har bygget ferieleiligheter i Bulgaria siden 2003. Den beste og tryggeste investeringen gjør du hos oss.

Bulgaria er et fantastisk ferieland og en perfekt investeringsmulighet. Landet byr på unike opplevelser til en meget billig penge samtidig som det sterke vekstpotensialet presser leilighetspriser opp hvert eneste år. 

Hvorfor Svartehavet Sun Sea?
Norskeid. Selskapet er 100% eid av nordmenn. For nordmenn. Vi utvikler leiligheter for nordmenn og alle våre kunder er i dag nordmenn. Dette gir en spesiell trygghet på våre anlegg - i sterk kontrast til de store anleggene i området. Dine krav oppfylt. Vi vet hvilke krav og behov nordmenn er opptatt av; sikkerhet, trygghet og norsk komfort. Individuell tilpasning. Vi søker at hver enkelt leilighetskjøper skal kunne påvirke utformingen av egen leilighet. Oppfølging. Vi følger opp våre kunder også etter at salget er avsluttet. Vi er aktive pådrivere for at våre områder skal være så bra som mulig å feriere på. Norsk utleie. Vi driver egen utleietjeneste. 

Hvorfor Bulgaria?
Vekst- og avkastningspotensiale. Bulgaria er spådd stor vekst de kommende årene. Populært feriereisemål. Bulgaria har de seneste årene vært et av de mest populære feriereisemålene for nordmenn. Lave levekostader. Landet har en av europas laveste levekostnader noe som er spesielt gunstig for nordmenn. Stabilt og varmt klima. Etter Kypros var Bulgaria det landet med minst nedbør i fjor sommer. Kun 3 timer fra Norge. Flyturen fra Norge er veldig kort og fra flyplassen er det kun 20 minutter til våre anlegg. Noe utenom det vanlige. Bulgaria har en veldig annerledes kultur og historie, noe som turister finner veldig interessant og underholdende.

Eierskap
Svartehavet KD er 100% eid av Svein Olav Nordang Solum og Åge Bøe. Selskapet ble opprettet i 2003 og har siden oppstarten økt fra et lite selskap til i dag å være en av de viktigst utviklerne i Bulgaria.

Eierskapet er styrt fra Stryn i Sogn og Fjordane, men med en sterk lokal ledelse i Ravda, Bulgaria. 


Svein O. N. Solum til venstre og Åge Bøe til høyre.

Svein Olav Nordang Solum
Telefon: +47 48 00 00 06
E-post: mail@svartehavet.no 

"Min ide var å utvikle et boligprosjekt med hovedfokus på gjennomgående god kvalitet i alle ledd, bygget av nordmenn - for nordmenn. Samtidig sette trygghet og service i førersetet ved kjøpsprosessen og få bort all usikkerhet."

Åge Bøe
Telefon: +47 48 00 00 03
E-post: aage@svartehavet.no 

"Mine første tanker om Bulgaria var: Finnes det noe tilsvarende land her i Europa som har et så spennende og stort utviklingspotensiale, både for meg som utbygger og ikke minst for den enkelte leilighetseier? Dette er som å være i Portugal eller Spania på slutten av 70-tallet." 

Vår visjon
Svartehavet Sun Sea har som visjon å bygge leiligheter av svært god kvalitet til norske kjøpere. Vi ønsker at våre kunder skal trives på våre områder og at vår service skal være førsteklasses både før, ved og etter salget.

Våre eiendommer skal skille seg fra våre konkurrenter med hensyn til trygghet, samhold, god oppfølging og kvalitet. Våre ansatte skal gjøre sitt ytterste for at dine behov blir oppfyllt både når det gjelder din leilighet og øvrige aktiviteter i Bulgaria.

Historisk har vi sett at mange av våre leiligheter har blitt solgt gjennom anbefalinger fra eksisterende kunder. Vi ønsker selvfølgelig at dette skal fortsette i fremtiden og håper at du som kunde vil ha samme oppfatning. 

Bygget av nordmenn - for nordmenn!