Ravda 3
Svartehavet Sun Sea har bred erfaring med bygging av ferieleiligheter i Bulgaria. Vi har tidligere oppført 90 leiligheter i Ravda Sun Sea 1 og 106 leiligheter i Ravda Sun Sea 2. Ravda Sun Sea 3 er vårt seneste prosjekt i Bulgaria. Anlegget ligger i landsbyen Ravda, som er en del av Nessebar kommune. Det er kort avstand til flyplass, strand og alle andre fasiliteter.

Last ned prospekt her!
Plantegning 1. etg. (alle fløyer)
Plantegning 2. etg. (alle fløyer)
Plantegning 3. etg. (Fløy G og H)

Anlegget på Ravda Sun Sea 3 består av 4 bygg med totalt 20 leiligheter. Fløy E og F er på 2 etasjer og består av 4 leiligheter hver, mens Fløy G og H er på 3 etasjer og består av 6 leiligheter hver. Planlagt uteområde byr blant annet på store takterrasser, to svømmebassenger, egen restaurant og bar. Byggene har gjennomgående god standard med effektive planløsninger og hver enkelt leilighetseier skal kunne påvirke utformingen av sin egen leilighet.

Slik vil det nye anlegget bestående av Ravda 2 og Ravda 3 se ut:Leilighetene er lyse og moderne med nøytrale løsninger som gjør det lett for hver enkelt leilighetseier å sette sitt eget pesonlige preg innvendig. Alle leilighetene er i utgangspunktet tegnet inn med tre soverom og to bad. Dersom man har spesielle ønsker i forbindelse med planløsning av leilighetene, er vi behjelpelige med å tilpasse dette. Leilighetene er løst med henblikk på å gi gode lysforhold både inne og ute, og best mulig utsikt, uansett hvor i bygget de ligger. Alle leilighetene har tilgang til takterrasse. På tegningen nedenfor har vi tegnet inn to ulike kjøkkenløsninger.Våre leiligheter er av gjennomgående god kvalitet. Bulgaria innførte en av Europas strengeste byggeforskrifter i 2003, noe som har ført til at man har fått statlige byggekontrollører som følger nøye med på byggeprosessen og forsikrer seg om at alle forskrifter blir fulgt til den minste detalj. Prospektet er utarbeidet for å kunne gi kjøperen best mulig informasjon om anlegget og leilighetene. 


Kjøkken
Kjøkkenet er en integrert del av stuen, som forsterker den åpne og lyse planløsningen i leilighetene. Alle leilighetene leveres med kjøkkeninnredning i høy kvalitet. Hvitevarer er inkludert, og består av kjøleskap/fryser, topplate, komfyr, mikrobølgeovn, ventilasjon og oppvaskmaskin i god kvalitet. Kjøkkeninnredningen kan tilpasses leiligheteierens behov.

Planløsning
Fløy E og F har to etasjer og fløy G og H har tre etasjer. Eiendommen ligger omtrent rett nord-sør som på tegningen øverst på siden. Størrelsen på leilighetene er på ca 150 m2. 

Bad
Vegger og gulv på bad er flislagte i lyse farger. Baderomsinnredning består av vask, WC, dusjhjørne, kraner og blandebatteri. Alle bad har varmekabler. I tillegg kommer ekstra baderomspakke for de som måtte ønske dette.

Balkong
Leilighetene har store balkonger, og man har tilgang til balkongene fra stue og/eller soverom. Balkongene er flislagte og har et forskriftsmessig rekkverk i glass og stål.

Innredning av leilighet
Leilighetene leveres umøblert, men Svartehavet Sun Sea er behjelpelig med bestilling, levering og montering av møbler. Bulgaria har ellers et stort utvalg av møbler og teknologisk utstyr. Det finnes flere store møbelbutikker lokalisert i Ravda. 

Innflytting
Innflytting for de første leilighetene vil bli sommeren 2019.