Turisme
Bulgaria er et land som er lite kjent blant nordmenn flest. Landet er rent og fint og har høy kvalitet på mat, drikke, klær, gull etc. Bulgarere er et høflig og imøtekommende folkeslag, der de fleste unge snakker flytende engelsk og mange de eldre snakker tysk og fransk i tillegg til noe engelsk.

Som et av Europas eldste land har Bulgaria mye kultur og historie. Bulgaria er blant annet kjent for musikk, arkitektur og vindyrking. I tillegg byr Svartehavet på lange dager ved stranden, der Sunny Beach er mest kjent med sin 6 km lange sandstrand. Men Bulgaria er ikke bare et turistreisemål om sommeren. I Bansko, Borovets, Pamporovo finner du noen av Øst-europas beste skianlegg.

Sunny Beach
Sunny Beach ligger rett nord for Nessebar, og er det mest populære turistreisemålet i Bulgaria. Her florerer det av restauranter, barer og butikker. Sunny Beach er imidlertid best kjent for sin 6 km lange sandstrand - sanden er gylden og havet er svært langgrunnt. Med bare 1,8 prosent salt - mot det dobbelte i Middelhavet - svir det også litt mindre i øynene. 

Nessebar
Nessebar er en av de eldste byene i Europa og er full av historie og spennende arkitektur. Den gamle delen av Nessebar har derfor blitt inkludert i UNESCO’s liste over verdens kultur- og naturarv. Her finner du også et stort utvalg av restauranter og barer, i svært romantiske omgivelser. Nye Nessebar har en veldig flott langgrunn strand med finkornet strand, gjemt bak store sanddyner. 

Ravda
2 km sør-vest for Nessebar finner du den lille landsbyen Ravda. Landsbyen har en egen strand som du kan følge helt inn til Sunny Beach. Ravda har en svært god beliggenhet, kanskje den beste på hele Svartehavskysten. Det er ikke uten grunn at Ravda er den mest populære badelandsbyen for bulgarerne selv. Her kan man nyte stillheten og vennligheten en liten landsby har å by på, samtidig som det er svært liten avstand til turisteldoradoene Nessebar og Sunny Beach med mange attraksjoner og underholdning. Ravda er også kjent for renheten i luften og i sjøen.

Sport og aktiviteter i området
I områdene i og rundt Ravda finner man et variert tilbud av aktiviteter som flere badeland, gocart-bane, golf (planlagt ferdig sommeren 2009), mini-golf, tennis, squash, volleyball og ulike vannsportaktiviteter. Det finnes også en rekke trenings- og spasentra i nærområdet.

Utflukter med Svartehavet Sun Sea
Vi arrangerer ekskursjoner fra Ravda. Dette kan være vinsmaking i vindistriktet Pomorie, golftur til Bulgarias største og nyeste golfanlegg i Balchik, tur til Tyrkia, shopping i Burgas og Varna, utflukter til en av bulgaria’s mange helsefrembringene varme kilder eller opplevelsesturer til innlandsbyer. Ta kontakt med våre ansatte på området for å få en oversikt over hvilke turer vi til en hver tid har.