Beliggenhet og avstander
Dersom beliggenhet er viktig for deg er Ravda Sun Sea Resort 1, 2 og 3 ypperlige valg. Anleggene ligger i et rolig område i landsbyen Ravda, rett sør for Nessebar og Sunny Beach og kun 15-20 minutters kjøring fra flyplassen i Burgas. Fra anleggene vil man kunne nyte utsikten mot havet og sentrum av Ravda og Nessebar.  

Ravda sin fantastiske beliggenhet gir deg friheten til å velge; du kan nyte late solfylte dager ved bassenget, ta en rolig lunsj i Ravda eller ta del i det pulserende livet i Sunny Beach og Nessebar. Stranden byr på mange små idylliske viker som bare ligger og venter på å bli utforsket. Sanden er svært finkornet og vannet er varmt og deilig.

Teksten fortsetter under kartet.Er du lei av strandlivet ligger det en rekke restauranter, barer og butikker i nærområdet. Det er også kort avstand til treningssenter, ulike sportsaktiviteter og badeland. Frister det med shopping, ligger storbyen Burgas kun en kort kjøretur unna – mulighetene er mange, valget er ditt!

Fra Burgas flyplass går det direktefly til de fleste større flyplasser i Norge. Flytiden er på ca. 3 timer, og etter 15-20 min kjøring er du på anlegget. 

Alternativ flyplass er Varna som ligger ca. 1,5 times kjøring nordover. Fra Norge går det direktefly med Norwegian, samt en rekke charterselskaper. Fra de fleste land i Europa øker flygningene år for år.

Avstander fra Ravda Sun Sea Resort 1, 2 og 3:
300 meter til nydelig strand
300 meter til Ravda sentrum
100 meter til nærmeste butikk 
20 km til Burgas flyplass
25 km til Burgas by
2 km fra Nye Nessebar
3 km til Gamle Nessebar
4 km til Sunny Beach
300 meter til badeland
300 meter til Tivoli